Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor wie zijn deze cursussen geschikt?

Extendum biedt primair cursussen aan voor accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs, bedrijfsadviseurs en werknemers van accountants- en administratiekantoren.

Daarnaast kunnen onze cursussen uiteraard ook gevolgd worden door iedereen die geïnteresseerd is in een specifiek onderwerp.

Hoe zit het met de accreditatie van de cursussen?

Wij zijn een door de NBA, RB, NOAB en Nirpa erkende onderwijsinstelling die aan alle cursussen in ons aanbod punten of uren mag toekennen.

Wat voor soort cursusvormen biedt Extendum aan?

Extendum biedt e-learnings, (verdiepings)cursussen en actualiteitentrainingen op locatie, webinars, en incompany cursussen aan.

Onder de actualiteitentrainingen – welke aangeboden worden als abonnementsvorm – vallen onze vaktechnische bijeenkomsten voor accountants en fiscalisten, vaktechnische bijeenkomsten Payroll voor salarisspecialisten en het fiscalistenoverleg.

Voldoen de cursussen aan de gestelde PE-eisen?

De cursussen die Extendum aanbiedt voldoen aan alle gestelde eisen voor Permanente Educatie.

Welke cursussen kan ik volgen voor mijn PE-portfolio?

Per 2021 is voor alle accountants een nieuw Permanente Educatie model geïntroduceerd; het PE-portfolio. Deze vervangt het oude Permanente Educatie model waarbij u PE-punten moest halen. U voldoet aan uw PE-verplichting door uw eigen PE-portfolio bij te houden. Hiermee krijgt u inzichtelijk welke leeractiviteiten u jaarlijks moet volgen om op niveau te blijven.

Welke cursussen voor u geschikt zijn, hangt af van uw persoonlijke PE-plan. In uw PE-plan staan uw leerdoelen en leeractiviteiten beschreven. Aan de hand van uw PE-plan kunt u eenvoudig via Extendum een of meerdere cursussen volgen die aansluiten bij uw leerdoelen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze voor de juiste cursussen passend bij de leerdoelen in uw PE-portfolio, neem dan contact op met onze accountants. Zij adviseren u graag!

Kan ik extra ondersteuning krijgen na het volgen van een cursus?

Met Extendum cursussen verdiept u uw vakkennis. Mocht u naar aanleiding van een cursus nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk via 088 55 123 00. Ook in de Extendum Kennisbank vindt u per vakgebied vakinhoudelijke documenten die dieper op de materie ingaan.

Hoe laat ik een opmerking over een cursus achter?

Extendum werkt continu aan de ontwikkeling en kwaliteit van het cursusaanbod. Uw mening en suggesties zijn voor ons van groot belang voor de verdere ontwikkeling van de cursussen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of het evaluatieformulier invullen.

Krijg ik als aangesloten kantoor korting op Extendum cursussen?

Als aangesloten kantoor krijgt u 20% korting op onze losse webinars en fysieke cursussen.

Voor onze actualiteitentrainingen kunt u een abonnement afsluiten. Op deze manier bent u zeker van een plaats en helpt u zichzelf om op de hoogte te blijven van belangrijke wijzigingen en actualiteiten.

Wij bieden onze Vaktechnische Bijeenkomsten (VTB’s), Vaktechnische Bijeenkomsten Payroll en het fiscalistenoverleg aan als abonnement. Uiteraard krijgt u als aangesloten kantoor 20% korting op uw abonnement voor de actualiteitentraining.

Extra tip: voor VTB Payroll krijgt u nog eens 5% extra korting als u zich voor de voor- en najaarssessie inschrijft.

Waar vind ik het actuele cursusaanbod?

Het actuele cursusaanbod treft u aan op onze website. Of ga direct naar onze cursusagenda.

Wat als de cursus die ik zoek er niet bij staat?

Hebt u de cursus die u zoekt niet gevonden, informeer dan bij het team van Extendum Opleidingen per mail of op 088 55 123 00.

Wij zijn altijd blij met uw suggesties (voor onderwerpen). Wij zullen uw suggestie bekijken en beoordelen of dit onderwerp geschikt is voor Extendum Opleidingen.

Maken jullie ook cursussen op maat?

Wanneer u speciale wensen hebt, voor een specifieke doelgroep of over een specifiek onderwerp of met eigen casussen, dan kunnen wij een maatwerkcursus voor u maken.

Dit kan als E-learning, incompany of fysiek. Informeer gerust bij het team van Extendum Opleidingen per mail of op 088 55 123 00.

Kan ik het actuele cursusaanbod ook per mail ontvangen?

Uiteraard! Inschrijven voor de Nextendum Opleidingen nieuwsbrief kan hier.

EVALUATIE

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken