Klantervaringen

Extendum hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. We horen als bedrijf graag wat we goed doen, maar vooral ook wat we beter kunnen doen. Daarom is Extendum continu bezig om de klantervaringen in beeld te brengen. Met behulp van de ervaringen van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

‘De cursus geeft stof tot nadenken’

Janine Dolfing van JaDaa
Advies en Accountancy

Fiscaliteit van de Eigen Woning, een interactieve cursus waarbij veel ruimte was voor praktijkvoorbeelden. Een leerzame en nuttige cursus. Heldere uitleg over hoe de eigen woning regeling aan te vliegen. De cursus geeft stof tot nadenken.’’

‘Fiscaliteit van de Eigen Woning’

De cursus was van het begin tot het eind interessant. Het onderwerp blijft altijd actueel. Ieder jaar komt er wel een klant voorbij waar de eigen woning een rol speelt. Cursus was goed verzorgd en ook aan de innerlijke mens was gedacht. De locatie is goed bereikbaar, lichte zaal met een mooi uitzicht.

‘Vaktechnische Bijeenkomsten – kennis en collegiaal contact, altijd ergens bij u in de buurt!’

Elk jaar organiseert Extendum vier Vaktechnische Bijeenkomsten. Ieder kwartaal komen accountants en andere adviseurs op meerdere locaties verspreid door heel Nederland samen voor deze actualiteitencursus. Wij vroegen enkele cursisten hun mening met ons te delen.

‘De VTB’s van Extendum hebben een duidelijke meerwaarde’

Edwin van Beek van Godthelp Accountants en Adviseurs

“Wij zijn al vele jaren een tevreden kantoor met betrekking tot de dienstverlening van Extendum. Wij hebben twee keer een toetsing gehad, altijd voldoende en dat komt mede door jullie inzet en de goede VTB bijeenkomsten.”

‘Het fiscalistenoverleg is echt een uitkomst’

Lieke Molenaar van Bregman Accountants

“Als fiscalist moet je jaarlijks je PE-punten halen om aan je verplichtingen te voldoen. Wanneer je lang in het vak zit, heb je op een gegeven moment de cursussen wel gezien. Sinds dit jaar volg ik het fiscalistenoverleg bij Extendum. Wat is dit een verademing: je kennis blijft actueel én je kunt meteen aan je punten voldoen. Het fiscalistenoverleg is echt een uitkomst.”

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken