Team Opleidingen

E. (Eline) Bosma
coördinator opleidingen

088 55 123 00
e.bosma@extendum.nl

Expertise: cursusplanning en contact met cursisten

Opleidingen vind ik een hele leuke sport, waar altijd veel beweging en vooruitgang in zit. Ik help accountants(kantoren) graag bij hun Permanente Educatie.

drs. G.I. (Guus) de Vries RA
adviseur accountancy

06 13 54 30 85
g.devries@extendum.nl

Expertise: regelgeving accountancy

Als adviseur, waarnemer en docent help ik accountants bij dagelijkse, maar ook complexe vraagstukken. Door mijn jarenlange ervaring is geen vaktechnische vraag mij te gek.

D.G. (Dick) Lokerse AA
adviseur accountancy

06 20 93 33 87
d.lokerse@extendum.nl

Expertise: kwaliteitstoetsen
en -beheersing en
werkprogramma’s

Ik adviseer en begeleid accountantskantoren o.a. bij de opzet en beheer van het kwaliteitssysteem, bij kwaliteitstoetsingen en bij evaluatie van stelsel van kwaliteitsbeheersing. Ik help bij het oplossen van vraagstukken externe verslaggeving én het opzetten en onderhouden van werkprogramma’s.

C. (Cor) Molenaar RA RV
adviseur accountancy
adviseur corporate finance

06 20 48 90 65
c.molenaar@extendum.nl

Expertise: bedrijfsovernames, bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering

Ik bied ondernemers en hun adviseurs goede adviezen, een luisterend oor of een schop onder de kont als het nodig is. Mijn motto is: cijfers bestaan niet, cijfers ontstaan.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

Expertise: bedrijfsovernames, bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering

In mijn werk word ik geïnspireerd door respect voor ondernemers – groot of klein. Als bankier heb ik ervaren dat ik door accountantskantoren en diens cliënten als een goede sparring­partner beschouwd word en veel toegevoegde waarde kan leveren.

mr. E. (Bert) Alink RB
belastingadviseur

06 20 74 59 26
e.alink@extendum.nl

Expertise: o.a. herstructurering, vennootschaps- en omzetbelasting

Ik ben een enthousiaste belastingadviseur en universitair docent die u graag ‘up-to-date’ houdt door mijn kennis met u te delen. U krijgt op elke fiscale vraag van mij een antwoord!

J.W. (Jan Willem) Kemper RB
belastingadviseur

06 23 61 57 21
jw.kemper@extendum.nl

Expertise: o.a. herstructurering en echtscheidingen

Ik ben graag bezig met fiscale advisering van MKB-accountants en hun cliënten. Het is fascinerend om te zien hoezeer de fiscaliteit invloed heeft op vele aspecten van het financiële leven van ondernemers en particulieren. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

mr. R.L. (Ruud) Boerman
senior jurist

06 51 98 31 53
r.boerman@extendum.nl

Expertise: o.a. arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Als oud-advocaat heb ik de meest uiteenlopende kwesties begeleid. Ik houd accountantskantoren en diens cliënten de juridische spiegel voor van hun alledaagse ondernemerschap.

mr. S. (Savannah) Snellenburg
advocaat

06 30 64 04 90
s.snellenburg@extendum.nl

Expertise: arbeidsrecht en ondernemingsrecht

In een notendop: ik ben gedreven, doortastend en enthousiast! Op het gebied van arbeidsrecht voel ik mij als een vis in het water. Mijn kennis breng ik graag over met cursussen die ik voor Extendum ontwikkel.

mr. M.J. (Maarten-Joost) Swenker
juridisch adviseur
corporate finance

06 53 73 25 31
mj.swenker@extendum.nl

Expertise: ondernemings- en insolventierecht

Als juridisch adviseur en docent richt ik mij met name op de corporate finance praktijk, met tevens aandacht voor ondernemingen waarbij de continuïteit in gevaar is.

R. (Roelof) van Marrum
salarisadministratie docent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Salarisadministratie docent

Sinds 1993 ben ik werkzaam in de salarisadministratie. Naast het adviseren op het gebied van wet- en regelgeving geef ik Payroll cursussen. Dankzij mijn jarenlange ervaring ken ik veel (praktijk)voorbeelden die ik gebruik ter ondersteuning van mijn verhaal.

A. (Alex) Schrijver
salarisadministratie docent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Salarisadministratie docent

Ik vind het belangrijk om kennis te delen via opleidingen en trainingen op het brede gebied van payroll. Ik zie het als een uitdaging om ogenschijnlijk ingewikkelde onderwerpen terug te brengen naar begrijpelijke en toepasbare materie.

N. (Niels) Woudstra
salarisadministratie docent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Expertise: werkgeverszaken

Als zelfstandig vaktechnisch specialist voor alle werkgeverszaken ben ik voor Extendum actief om de opleidingen en trainingen te verzorgen (VTB). Zowel ervaren als docent en ook in de dagelijkse praktijk als senior adviseur werkgeverszaken, breng ik toegevoegde waarde in de opleidingen en trainingen op dit gebied.

K.E. (Koen) Sars Msc
belastingdocent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Belastingdocent

Ik ben een bevlogen allround fiscalist die graag de variatie opzoekt binnen het dynamische fiscale landschap. Het is mijn doel om complexe fiscale concepten te vertalen naar begrijpelijke en toepasbare kennis.

E. (Ellen) Selderijk
communicatietrainer

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Expertise: teamwork en individuele coaching

Met mijn cursussen voor Extendum leer ik leidinggevenden doelen te stellen en te halen samen met hun team. Een goede teamleider staat namelijk niet op het veld, maar coacht zijn team vanaf de zijlijn.


M. (Martina) Sarris MSc AA
accountancy docent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl


Doel

Mijn doel is te zorgen dat accountants hun MKB-klanten op alle aspecten van het ondernemerschap kunnen blijven ondersteunen. Vanuit Novak treed ik op als docent accountancy voor de Vaktechnische Bijeenkomsten van Extendum.

N.A.G. (Noach) van Beusekom MPLA/CFP®
pensioenadviseur

06 21 11 81 53
n.vanbeusekom@extendum.nl

Expertise: DGA- en collectieve pensioenoplossingen

Voor accountantskantoren en MKB-ondernemers creëer ik helderheid in de complexe wereld van DGA- en collectieve pensioenregelingen.

R. (Ron) Mulder MPLA
pensioenadviseur

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Pensioenadviseur

Als pensioen- en inkomensadviseur ondersteun ik accountants, belastingadviseurs en mkb-ondernemers. De wensen en doelstellingen inventariseren en daarbij het best passende advies te verstrekken vind ik heel belangrijk.

M. (Marlou) Werkmeester
adviseur P&O

088 55 123 00
m.werkmeester@extendum.nl

Expertise: arbo & verzuimbegeleiding

Ik help accountantskantoren en MKB-ondernemers met het op orde brengen van hun Arbobeleid. Denk hierbij aan het uitvoeren van een RI&E of het maken van een personeelshandboek. Ook kan ik ondersteunen in de begeleiding bij ziekte en re-integratie van een werknemer.

mr. E. (Egbert) van Rappard
compliance expert

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Compliance expert

Ik ben zelfstandig compliance consultant met een fiscale achtergrond. Ik adviseer over compliance vraagstukken bij financiële instellingen zoals banken, trustkantoren, accountantskantoren en advieskantoren.

 

A.A.R.T. (Alando)
van Bodegom

compliance consultant Wwft

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl