Samenwerking Extendum Opleidingen
en Novak Opleidingen

Extendum en Novak zijn beide onderwijsinstellingen die opleidingen aanbieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en relevante en actuele ondernemingsthema’s.

Door samen te werken verbreden wij het cursusaanbod en zijn de cursuslocaties voor een ieder altijd goed bereikbaar. Zo kunt u altijd een cursus volgen bij u in de buurt.

De docenten van Extendum en Novak komen uit de praktijk en ontwikkelen zelf de cursussen op basis van hun eigen ervaringen en uiteraard de behoefte van de cursisten. Dit zorgt voor inhoudelijke en vaktechnische opleidingen mét talloze voorbeelden uit de praktijk.

Wij houden de cursusgroepen bewust kleinschalig zodat er voldoende ruimte is voor interactie en aandacht voor iedere cursist.

Voordelen voor Extendum-leden

Bij Extendum of Novak aangesloten kantoren profiteren op het volledige cursusaanbod van het voordelige ledentarief. Zo kunt u als Extendum-kantoor gebruikmaken van de cursussen van Novak tegen Novak-ledentarief en vice versa.

Persbericht samenwerking

Op 14 januari 2022 kondigden wij onze samenwerking aan. Wilt u meer weten over de samenwerking? Lees dan ons gezamenlijke persbericht.