Leidinggeven; een vak apart!

Heb je het idee dat jij steeds overal achteraan moet? En dat jouw werknemers niet oppakken wat je van hun verwacht? Jij wilt medewerkers die zelfstandig werken aan het realiseren van doelen van het/jouw bedrijf. Met als eindresultaat een team dat samenwerkt om iedere dag te werken aan hoe het beter kan voor de klant. Een team dat bereid is om net die extra stap te zetten voor je bedrijf.

Want dan hoef jij er als leidinggevende of ondernemer namelijk niet continu bovenop te blijven zitten. Je bent dan bezig om je medewerkers te stimuleren, in plaats van te controleren. Als je hier aandacht aan geeft zorg je voor structuur en focus. Enerzijds voor jezelf, maar bovenal ook voor je medewerkers.

Wil je weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen?

Leerdoel

Jouw team maximaal laten presteren. Je leert een aanpak die ervoor zorgt dat je team doelgericht gaat werken. Als leider ben je een belangrijke schakel voor jouw team. Als je weet hoe een aanpak je daarbij kan helpen wordt jouw team effectiever in datgene wat ze doen. Je krijgt inzicht hoe deze aanpak voor jouw bedrijf kan werken.

Vorm

Je gaat met elkaar sparren en van elkaar leren. Je leert wat je nodig hebt om als team maximaal te presteren. Dit is een verdiepingscursus in een groepsverband met veel aandacht en ruimte voor inbreng van jouw leerbehoefte. Het betreft 4 fysieke bijeenkomsten, verdeeld over 6 maanden.

Een alternatief voor deze cursus is om dit – in plaats van met collega ondernemers/leidinggevenden – samen met jouw medewerkers te doen. Dit zorgt voor nog meer resultaat!

Doelgroep

Voor kantooreigenaren, leidinggevenden en ondernemers.

Inhoud

  • Inzicht krijgen in wat een team nodig heeft;
  • Met elkaar sparren, van elkaar leren;
  • Een plan van aanpak opstellen;
  • Coaching vaardigheden;
  • Een persoonlijk profiel krijgen met persoonlijke stijl van leiderschap (t.w.v. € 197);
  • Toegang krijgen tot een online leerprogramma (t.w.v. € 595)

Docent

E. (Ellen) Selderijk | teamontwikkelaar/communicatie trainer

Maatwerk offerte

Voor teamsessies verstrekken wij graag een offerte op maat. Wij kunnen tevens een offerte opstellen voor een individueel traject wanneer u als leidinggevende liever (eerst) individuele sessies krijgt over leiderschap. Daarnaast kunnen wij deze cursus ook als incompany cursus binnen uw bedrijf verzorgen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken