Webinar NOW Afrekening

Vanaf woensdag 7 oktober jl. kunnen de aanvragen voor de vaststelling van de NOW 1 subsidie worden ingediend. Veel accountants zullen bij het opstellen van deze aanvraag betrokken zijn. Het ministerie van SZW en de NBA hebben een accountantsprotocol en voorbeeldverklaringen verstrekt. 

Wij hebben die inmiddels vertaald in praktische werkprogramma’s. Hierdoor is het mogelijk dat u uw klanten op een efficiënte en effectieve manier bijstaat bij het verzorgen van de aanvraag tot afrekening. Om u te ondersteunen verzorgen Dick Lokerse AA en Guus de Vries RA een webinar waarbij vooral aandacht is voor een praktische benadering.

Leerdoel

In de webinar ‘NOW Afrekening’ krijgt u inzicht in de vaktechnische aspecten van uit te voeren werkzaamheden die bij de afrekening van de NOW 1 regeling aan de orde komen. Na de cursus bent u in staat om uw klanten op een efficiënte en effectieve manier bij te staan bij het verzorgen van de aanvraag tot afrekening NOW 1.

Doelgroep

Accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs die betrokken zijn bij de aanvragen voor de vaststelling van de NOW 1 subsidie worden ingediend.

Inhoud

In dit praktische webinar zullen we aandacht besteden aan:

  • de soorten verklaring die bij een aanvraag verstrekt moeten worden
  • de adequate vastlegging van de werkzaamheden
  • de efficiënte uitvoering van de werkzaamheden
  • de formele aspecten vanuit de nieuwe Standaarden
  • de mogelijke risico’s voor u en uw klanten
  • valkuilen waar u alert op moet zijn

Accreditatie

NBA: Deze cursus kwalificeert wanneer het bovengenoemde leerdoel onderdeel uitmaakt van uw PE-portfolio.
RB: 2 algemene PE-punten

Docenten

drs. Guus de Vries RA
Dick Lokerse AA

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken