Teamwork

Creëer een doelgerichte teamcultuur zodat uw team zelfstandig werkt aan het realiseren van uw ondernemingsdoelen.

Omschrijving

Een team dat zelfstandig werkt aan het realiseren van doelen van uw bedrijf. Een team dat samenwerkt om iedere dag te werken aan hoe het beter kan voor de klant, het eindresultaat. Een team dat bereid is om die extra stap te zetten voor uw bedrijf. Als dit aanwezig is in uw bedrijf dan hoeft u als leidinggevende of ondernemer er niet continu bovenop te zitten. U bent dan bezig om uw medewerkers te stimuleren, in plaats van te controleren, om de ambities samen met u te realiseren. Als u hier aandacht aan geeft zorg u voor structuur en focus. Enerzijds voor uzelf maar bovenal ook voor uw medewerkers. Wilt u weten hoe u dit voor elkaar kunt krijgen?

Deze e-learning vormt idealiter de inleiding op een meerdaagse cursus waaraan u of met meerdere ondernemers/leidinggevenden deelneemt of die u als incompany cursus met uw eigen team doorloopt.

Leerdoel

In deze e-learning gaat u een aanpak ontdekken die er voor zorgt dat uw team doelgericht gaat werken. Als leider bent u een belangrijke schakel voor uw team. Als u weet hoe een aanpak u daarbij kan helpen wordt uw team effectiever in datgene wat ze doen. U krijgt inzicht hoe deze aanpak voor uw bedrijf kan werken.

Doelgroep

Ondernemers en leidinggevenden.

Inhoud

U leert wat een doelgericht team nodig heeft en u ontdekt de vier stappen van de aanpak van de Verbeter KATA. Een aanpak die ervoor zorgt dat u met een routine, actie en doelgericht blijft werken aan de bedrijfsdoelstellingen.

Docent

Ellen Selderijk

Naslagwerken

Voor deze e-learning adviseren wij u om de naslagwerken die u kunt downloaden, tijdens het volgen van de cursus, te bestuderen.

Cursus Maximaal presteren met uw team

Voor meer verdieping en begeleiding in dit traject, volg onze 4-daagse cursus Maximaal presteren met uw team in Eemnes of Oudehorne. Speciaal voor leidinggevenden of kantooreigenaren.

Incompany

Liever een training op locatie voor uw hele team of afdeling? Wij bieden deze cursus ook incompany aan.
Informeer naar de mogelijkheden voor incompanytraining.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken