Teamwork

Creëer een doelgerichte teamcultuur zodat je team zelfstandig werkt aan het realiseren van je ondernemingsdoelen

Omschrijving

Een team dat zelfstandig werkt aan het realiseren van doelen van je bedrijf. Een team dat samenwerkt om iedere dag te werken aan hoe het beter kan voor de klant, het eindresultaat. Een team dat bereid is om die extra stap te zetten voor je bedrijf. Als dit aanwezig is in je bedrijf dan hoef jij als leidinggevende of ondernemer er niet continu bovenop te zitten. Je bent dan bezig om je medewerkers te stimuleren, in plaats van te controleren, om de ambities samen met jou te realiseren. Als je hier aandacht aan geeft zorg je voor structuur en focus. Enerzijds voor jezelf maar bovenal ook voor je medewerkers. Wil je weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen?

Deze e-learning vormt idealiter de inleiding op een meerdaagse cursus waaraan je of met meerdere ondernemers/leidinggevenden deelneemt of die je als incompany cursus met je eigen team doorloopt.

Doel

In deze e-learning ga je een aanpak ontdekken die er voor zorgt dat je team doelgericht gaat werken. Als leider ben je een belangrijke schakel voor je team. Als je weet hoe een aanpak je daarbij kan helpen wordt je team effectiever in datgene wat ze doen. Je krijgt inzicht hoe deze aanpak voor jouw bedrijf kan werken.

Doelgroep

Ondernemers en leidinggevenden.

Inhoud

Je leert wat een doelgericht team nodig heeft en je ontdekt de vier stappen van de aanpak van de Verbeter KATA. Een aanpak die ervoor zorgt dat je met een routine, actie en doelgericht blijft werken aan de bedrijfsdoelstellingen.

Docent

Ellen Selderijk

Naslagwerken

Voor deze e-learning adviseren wij u om de naslagwerken die u kunt downloaden, tijdens het volgen van de cursus, te bestuderen.

Incompany

Liever een training op locatie voor uw hele team of afdeling? Wij bieden deze cursus ook incompany aan.
Informeer naar de mogelijkheden voor incompanytraining.

Probeer gratis onze E-learning uit!

De e-learnings van Extendum zijn ideaal voor uw Permanente Educatie: specifieke onderwerpen met naslagwerken en modeldocumenten. Altijd en overal toegankelijk. Maar ook voor niet-accountants zijn veel onderwerpen relevant en handig om te volgen. Extendum wil u dit graag in de praktijk laten ervaren, daarom bieden wij u een gratis Extendum E-learning aan!

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken