Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor wie zijn deze e-learnings geschikt?

Bent u accountant, (register) belastingadviseur, salarisadministrateur of –adviseur, werkt u bij een administratiekantoor of bent u gewoon geïnteresseerd in (een van) deze vakgebieden? Dan zijn de Extendum E-learnings voor u geschikt!

Wat is het voordeel van een e-learning ten opzichte van andere cursusvormen?

U kunt een e-learning volgen in uw eigen tijd, waar en wanneer u maar wil. Daarnaast scheelt het u reistijd en -kosten om naar een cursuslocatie te komen.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden voor een e-learning?

Dat is gelukkig heel simpel! Ga naar de e-learning van uw keuze en klik op de oranje button ‘cursus volgen’.

Via een formulier kunt u zich éénmalig registreren. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail + betaallink. Na de betaling heeft u direct toegang tot uw gekozen e-learning(s).

Wat heb ik nodig om de e-learning te kunnen volgen?

  • Een computer/laptop, tablet of smartphone
  • Een stabiele internetverbinding
  • Pen en papier
  • Een gezonde dosis nieuwsgierigheid
  • En misschien wat lekkers om te drinken/eten

Hoe is een e-learning opgebouwd?

  • Een korte introductie – van de docent – over het onderwerp
  • Het theoriegedeelte
  • Aanvulling op de theorie middels de naslagwerken die wij voor u hebben klaargezet in uw leerprofiel
  • Een theorievragengedeelte. Een e-learning bestaat uit 5 toetsvragen. Heeft u minimaal 4 van de 5 vragen succesvol beantwoord, dan ontvangt u van ons een certificaat

Help! Ik ben niet geslaagd voor mijn toetsvragen

Bent u niet meteen de eerste keer geslaagd voor uw toetsvragen. Geen probleem! Een herkansing is zeker mogelijk.

Zijn alle e-learnings geschikt voor mijn persoonlijke PE-portfolio?

Welke e-learnings voor u geschikt zijn, hangt af van uw persoonlijke PE-plan. In uw PE-plan staan uw leerdoelen en leeractiviteiten beschreven. Aan de hand van uw PE-plan kunt u eenvoudig via Extendum een of meerdere e-learning(s) volgen die aansluit bij uw leerdoelen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze voor de juiste e-learning(s) passend bij de leerdoelen in uw PE-portfolio, neem dan contact op met onze accountancy adviseurs drs. Guus de Vries RA en Dick Lokerse AA. Zij adviseren u graag!

Kan ik extra ondersteuning krijgen na het volgen van een e-learning?

Met de Extendum e-learnings verdiept u uw vakkennis. Mocht u naar aanleiding van een e-learning nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk via 088 55 123 00. Ook in de Extendum Kennisbank vindt u per vakgebied vakinhoudelijke documenten die dieper op de materie ingaan.

Wat gebeurt er als ik mijn e-learning heb afgerond?

U ontvangt van ons een certificaat als u uw e-learning succesvol heeft afgerond. Heeft u ook een PE-portfolio van Extendum? Dan kunt u uw voltooide leeractiviteit daar in een handomdraai opnemen in uw persoonlijke PE-plan.

Mocht u geen PE-portfolio van Extendum hebben, dan kunt u uw afgeronde leeractiviteit uiteraard ook gewoon opnemen in uw persoonlijke PE-plan dat u zelf bijhoudt.

Ik heb een opmerking over een e-learning

Extendum werkt continu aan de ontwikkeling en kwaliteit van het e-learning aanbod. Uw mening en suggesties zijn voor ons van groot belang voor de verdere ontwikkeling van de e‑learning modules. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of het evaluatie formulier invullen.

Help! Ik kan niet inloggen

Heeft u een technische vraag, omdat u bijvoorbeeld niet kunt inloggen of omdat een pagina niet wil laden, neem dan gerust contact op met Marcel Bosma van onze afdeling Marketing en Communicatie. Hij helpt u graag!

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken