De Aandeelhouders­overeenkomst

Op veler verzoek wordt in de serie ‘Hoe zit het ook alweer’ door Extendum voor een aantal juridische basisbegrippen en gebruik van diverse veelvoorkomende overeenkomsten, welke in de praktijk aan de orde van de dag zijn, nog weer eens aandacht gevraagd voor het juiste gebruik van deze noodzakelijke juridische gereedschappen.

Leerdoel

In de dagelijks praktijk blijkt dat niet altijd de basiskennis aanwezig is hoe om te gaan met juridische begrippen en het gebruik van overeenkomsten in het algemeen. Te veel wordt achteraf geconstateerd dat het anders had gemoeten. Deze e-learning geeft op praktische wijze aan op welke volgorde en stappen essentieel zijn voor verbetering van juridische processen.

Doelgroep

Direct betrokken adviseurs, als accountants, fiscalisten.

Inhoud

In deze e-learning wordt in kort bestek en op praktische wijze uitgelegd wat een aandeelhoudersovereenkomst is, wat de wettelijk basis daarvan is, waarom en in welke situaties een aandeelhoudersovereenkomst handig of noodzakelijk is en welke verschillende onderwerpen of situaties kunnen worden geregeld of welke problemen (achteraf hadden) kunnen worden voorkomen. Een handige checklist maakt deel uit van het e-learning-materiaal.

Accreditatie

NBA: Deze cursus kwalificeert wanneer het bovengenoemde leerdoel onderdeel uitmaakt van uw PE-portfolio.
RB: 1 algemene PE-punt

Docent

mr. R.L. (Ruud) Boerman

Naslagwerken

Voor deze e-learning adviseren wij u om de naslagwerken die u kunt downloaden, tijdens het volgen van de cursus, te bestuderen. Na de betaling heeft u direct toegang tot uw gekozen e-learning met de bijbehorende naslagwerken.

Incompany

Liever een training op locatie voor uw hele team of afdeling? Wij bieden deze cursus ook incompany aan.
Informeer naar de mogelijkheden voor incompanytraining.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken