Workshop Verbeter KATA Zakelijke dienstverlening;

Zelforganisatie en ondernemerschap

In een markt waarin de concurrentie groot is en waarbij bedrijven continue bezig zijn met het bepalen van hun toegevoegde waarde is het belangrijk om medewerkers te hebben die dezelfde ondernemersgeest hebben als hun eigenaren. Bij ondernemerschap staan onderwerpen centraal, zoals de klant centraal zetten, toegevoegde waarde creëren, innovatief zijn, eigenaarschap tonen en je eigen werk kunnen organiseren.

Doel

Op een effectievere manier binnen uw organisatie medewerkers zelforganiserend en ondernemend te laten werken.

Inhoud

Binnen organisaties wordt er soms al aandacht besteed door de medewerkers trainingen te laten volgen in  ‘zelforganisatie’. Hiermee gebeurt er weliswaar het nodige, maar worden nog niet de doelstellingen van de afdeling of het totale bedrijf bereikt. Dit kan vele malen effectiever.

Docenten

Marion Hijmensen
Ellen Selderijk

  • Heeft u het gevoel dat uw mensen meer zelforganiserend kunnen werken en ondernemerschap kunnen tonen?
  • Denkt u dat er in uw organisatie beter en doeltreffender samengewerkt kan worden?
  • Wilt u dat er sneller structurele vooruitgang wordt geboekt op die gebieden die belangrijk zijn voor het presteren van uw organisatie?

Omdat iedere branche andere vraagstukken heeft organiseert Extendum in samenwerking met De Verbeter KATA Academie branche specifieke workshops om kennis te maken met deze aanpak en van gedachten te wisselen met branchegenoten over wat deze aanpak voor u kan opleveren. Deze workshop richt zich specifiek op de sector Zakelijke Dienstverlening.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken