HRA 2019 Update

Controlepraktijk; Voorbereiding op de Kennistoets

Bent u klaar voor de Kennistoets HRA 2019? Vanzelfsprekend bent u bijgebleven op uw vakgebied maar beschikt u nog over de parate kennis van de controlestandaarden 200 – 899? In deze cursus frissen we uw kennis op over de controlestandaarden en staan we natuurlijk stil bij de praktische toepassing van de hoofdlijnen.

Voor 1 juni 2020 moeten accountants, betrokken bij wettelijke of vrijwillige controles, de Kennistoets 2019-2020 hebben afgerond.

Doel

Deze HRA 2019 Update cursus biedt u inzicht in de hoofdlijnen van de controlestandaarden 200 – 899. Voorts wordt ingegaan op de VGBA, de ViO, de Wta, de Bta en de NVKS. De ervaren praktijkdocenten van Extendum staan stil bij de toepassing in de praktijk en het gebruik van de HRA in het algemeen.

Uw kennis is opgefrist en u bent in staat om tijdens de Kennistoets 2019-2020 de HRA bundel efficiënt en effectief te gebruiken. U vergroot daarmee uw (eerste) slagingskans.

Doelgroep

Voor openbare, interne en overheidsaccountants betrokken bij wettelijke of vrijwillige controles.

Inhoud

  • Uit de controle standaarden 200 – 899 bespreken we een aantal standaarden die in de praktijk veelvuldig van toepassing zijn.
  • Aan de hand van de HRA nemen we de standaarden door om vervolgens stil te staan bij de praktische toepassing. Dit doen we aan de hand van uw vragen en casussen aangevuld met casussen vanuit onze praktijkervaring en de AFM toetsingen.
  • Daarnaast worden de VGBA, de ViO, de Wta, de Bta en de NVKS behandeld.

Tarief

  • € 324
    Cursus voor aangesloten kantoren van Extendum (excl. btw)
  • € 405
    Cursus (excl. btw)

Datum en locatie

DatumPlaats
Maandag 10 februari 2020Eemnes

Tijd

Van 13.00 – 17.15 uur (incl. pauze).

Accreditatie

NBA: 4 PE-uren

Docenten

C.J. (Cor) Jonkers RA

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken