Zonnepanelen en btw

In deze cursus aandacht voor de belangrijkste regels en attentiepunten ten aanzien van de fiscaliteit met betrekking tot zonnepanelen.

Doel

De doelstelling is dat de deelnemer na afloop van de e-learning inzicht heeft in de fiscale aspecten van zonnepanelen en de mogelijkheden en beperkingen hiervan in hun dagelijkse adviespraktijk kunnen herkennen en daarop kunnen adviseren.

Doelgroep

Gevorderde assistent-accountants, accountants en fiscalisten.

Inhoud

De onderwerpen die aan de orde komen zijn de hoofdregels van de fiscale gevolgen van zonnepanelen voor particulieren, ondernemers en DGA’s. Daarnaast komt de kleineondernemersregeling (KOR) in samenhang met zonnepanelen aan de orde, als ook een aantal ‘Let op-situaties’.

Accreditatie

NBA: 1 PE-uur
RB: 1 fiscale PE-punt

Docent

C.M. (Carin) van Houten FFP RB

Naslagwerken

Voor deze e-learning adviseren wij u om de naslagwerken die u kunt downloaden, tijdens het volgen van de cursus, te bestuderen. Na de betaling heeft u direct toegang tot uw gekozen e-learning met de bijbehorende naslagwerken.

Incompany

Liever een training op locatie voor uw hele team of afdeling? Wij bieden deze cursus ook incompany aan.
Informeer naar de mogelijkheden voor incompanytraining.

Probeer gratis onze E-learning uit!

De e-learnings van Extendum zijn ideaal voor uw Permanente Educatie: specifieke onderwerpen met naslagwerken en modeldocumenten. Altijd en overal toegankelijk. Maar ook voor niet-accountants zijn veel onderwerpen relevant en handig om te volgen. Extendum wil u dit graag in de praktijk laten ervaren, daarom bieden wij u een gratis Extendum E-learning aan!

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken